• info@reborndoll.se

Om Reborndoll.se

Hej och varmt välkommen till Reborndoll.se!
Jag som driver denna sida samt rebornar dessa fantastiska dockor heter Agnes och är 41 år gammal.

Jag gör detta som en hobby, har ett ”vanligt” jobb vid sidan om där jag driver online tryckeri. Väldigt givande med det här jobbet och den här hobbyn men förutom det så har jag 1 katt, 2 hundar, 2 små barn samt bor i ett hus på landet tillsammans med en bra man som stöttar mig i allt detta. Hade dock behövt ett antal extra timmar på mitt dygn för att hinna med allt men är så glad och tacksam för allt jag får göra här i livet så jag gör så gott jag kan och det får räcka. 🙂

Ibland blir det mycket jobb, ibland får jag skapa en och annan docka och ibland så blir det VABB halva månaden men det är väl det som är livet, att man ska lära sig att balansera allt man fått, eller? 😉